Arată-ne oamenii de lângă tine!

Fiecare dintre noi are o lecție de dat. Sau este o lecție în sine. Trimite-ne un mesaj pe oameniidelanganoi@yahoo.com dacă vrei să descoperim și oamenii de lângă tine.

Îți mulțumim că ești aici.

Anda si Mihaela

2 thoughts on “Arată-ne oamenii de lângă tine!

 • 11 decembrie 2014 at 10:13 am
  Permalink

  Salut!
  Am citit articolele facute de voi, unii dintre cei carora le-ati luat interviuri sunt chiar prieteni de-ai mei. M-am gandit ca siteul vostru ar fi un loc bun in care sa vorbesc si eu despre un anume proiect care imi sta aproape de inima si in felul asta poate sa gasesc mai multi oameni interesati sa lucreze cu asta.

  Numele meu e Luiza, sunt actrita. Locuiesc de trei ani in Suedia. Initial am locuit in Malmö, unde am terminat masterul pe actorie al Universitatii de Teatru de acolo – unde Radu Penciulescu a fost profesor timp de 20 de ani. Acum locuiesc in Stockholm unde lucrez cu teatru in diferite forme.
  Proiectul pe care as vrea sa pun accent este un proiect care imbina formele de teatru cu terapia. Deja am facut un proiect in Romania cu ajutorul fundatiei World Vision, gasiti mai multe info aici. http://mystoryromania.weebly.com/ Visul meu este sa pun bazele unei organizatii care lucreaza cu astfel de proiecte peste tot in lume, acolo unde este nevoie. Si nu numai cu copii. Am pe lista mea si batrani, femei care au fost victime ale vietii intr-un fel sau altul, puscariasi. Dar am inceput cu ceea ce ma atrage pe mine cel mai mult: copiii Romaniei si viitorul lor.
  Ar fi mai multe de povestit. Si despre proiect dar si despre mine, bineinteles.
  Daca sunteti interesati sa aveti un interviu cu mine pe web, astept sa ma contactati.

  O zi buna!
  Luiza

  Reply
  • 11 decembrie 2014 at 10:32 am
   Permalink

   Buna, Luiza, multumim pentru semn. O sa te contactam cat de curand! 🙂

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *